Eid-Ul-Adha

Assaalāmu alaikum wa Rahmatullāhi wa Barakatuhu

beste broeders/zusters & lieve kinderen,

Eid-Ul-Adha
Maandag 17 juni 2024
is het Eid-Ul-Adha, omdat vrijdag 7 juni 2024 de maan is waargenomen volgens de bepalingen van RHCN. Hierdoor heeft RHCN besloten dat zaterdag 8 juni 2024 de eerste dag van ZULHIJJAH 1444 is, welke begint op 7 juni na zonsondergang.

Eid-Ul-Adha gebed
Het Eid-Ul-Adha gebed zal daarom maandag 17 juni 2024 om 09:15 uur aanvangen en starten om 09:30 uur onder leiding van Hazrat Maulana Mohammed Raza Noorani. Komt u allen dus op tijd! (Het gebed is alleen voor broeders).

Locatie:
Oranje Moskee Zoetermeer
Schoolstraat 50
2712 VC Zoetermeer


Zakaat & Moskee bijdrage

Mocht u hebben vastgesteld om uw zakaat jaarlijks af te dragen tijdens Eid-Ul-Adha. Dan kan u dit in de daarvoor bestemde collectebus bij de ingang van de gebedsruimte doen. Een andere mogelijkheid is het overmaken van uw Zakaat. Naast de Zakaat kan u ook een moskee bijdrage geven, dit kan eveneens in de collectebus of door dit over te maken. Dit kunt u doen door onze website te bezoeken via de link https://anwareashrafia.nl/donatie of via onze bankrekeningnummer NL84ABNA0546847315 t.n.v. Anware Ashrafia o.v.v. zakaat of donatie moskee.


* Voor al uw betalingen gaat ons voorkeur uit naar overmakingen via internetbankieren.


Donateurs/Vrijwiligers

Om onze activiteiten te kunnen blijven voortzetten zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers en

donateurs. Wilt u ook ons team versterken en hiermee zegeningen verkrijgen door te helpen bij het realiseren van een vaste Islamitische plek binnen Zoetermeer? Geeft u zich dan nu op via de volgende link https://anwareashrafia.nl/steun-ons/


Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn horen wij dat graag via onze mailadres info@anwareashrafia.nl Tot slot wensen wij een iedereen een gezegende Eid-Ul-Adha en vragen wij Allah, de meest Barmhartige, om ons geluk te schenken in dit wereldse leven en in het hiernamaals.

Wassalaamu ‘alaikum,


Bestuur Anwar-E-Ashrafia